Onze spelotheek leent speelgoed uit voor ALLE kinderen, dus ook voor kinderen die in hun ontwikkeling belemmerd worden trachten wij in onze uitbouw geschikt en gevarieerd speelgoed aan te bieden. Dit kunnen kinderen zijn met een lichamelijke beperking, leerproblemen, spraak- of taalproblemen, motorische achterstand, chronische ziekte of sociaal-emotionele moeilijkheden. Op jouw vraag kunnen wij kijken met welk spelmateriaal jouw kind best gediend is.

Of, er is helemaal niets ernstigs aan de hand, maar je maakt je persoonlijk zorgen over je kind. Je sprak er nog niet over met een hulpverlenende instantie. Je kan bij ons terecht, vrijblijvend. Zo kunnen wij je eventuele handvaten aanreiken en gericht doorverwijzen naar aangepaste hulpverlening.

Op een gezelschapsspel staat geen leeftijd. Oma’s en opa’s kunnen ook lid worden; voor de opvang van hun kleinkinderen of voor een gezellig samenzijn met vrienden. Diensten en scholen en thuiszorgorganisaties kunnen ook gebruik maken van de spelotheek onder bijzondere voorwaarden.

De spelotheek is er voor iedereen, ongeacht taal, kleur, leeftijd, geslacht, mogelijkheden en beperktheid.

De spelotheek in nauwe samenwerking met welzijnsdiensten en alle scholen ifv preventie, integratie en verbinding.

Tips ter verbetering van de werking zijn altijd welkom.

foto5.jpg

Weetje: ons speelgoed

Onze spelotheek leent speelgoed uit voor IEDEREEN !

Onze sponsors:

 

 

Spelotheek Kleine Klaas

Veemarkt 13
3290 Diest

Openingstijden

Elke woensdag: 14u - 18u (niet op een vijfde woensdag en feestdagen)

Elke dinsdag en donderdag: 9u-17u voor activiteiten ism onderwijs & welzijn

Contactpersoon