Logo SpelioWe trokken in de zomer '11 met alle vrijwilligers op spelothekentocht door Nederland. Zo maakten we kennis in Nederlandse spelotheken met het klantvriendelijke digitale programma: Spelio.

 

Spelotheek 'Kleine Klaas' uitbouwen was één aspect, de digitalisering van onze uitleen, inventarisering, en onze site ontwikkelen waren aspecten waarmee we niet vertrouwd waren. We startten een samenwerking met Riejanne Mook van Bytewings (Spelio) en met haar deskundigheid en advies werd het programma geïnstalleerd, het spelotheekbestand door een vrijwilliger ingevoegd en de site ontwikkeld. Het spelotheekprogramma biedt ons nu de mogelijkheid om onze bezoekers vlot te helpen bij de uitleen en onmiddellijk geïnformeerd te zijn over bezoeker, uitleenperiode, spelonderdelen, kostprijs van het spelmateriaal enz...

 

Spelio is bijzonder functioneel omdat het programma door iedere vrijwilliger vlot hanteerbaar is, maar vooral omdat Riejanne continuïteit in de dienstverlening verleent. Voorafgaand aan de installatie van het programma kwam zij ter plaatse de werking op toegankelijke manier aan onze vrijwilligers toelichten. Tijdens de invoegperiode kregen we waar nodig telefonisch en digitaal ondersteuning en ook na opstart van het programma kunnen wij op de dienstverlening van Riejanne blijven beroepen.

De samenwerking met Bytewings zorgt voor partnerschap, dat aan een optimale werking van 'Kleine Klaas' tegemoet komt.

foto2.jpg

Weetje: ons speelgoed

Onze spelotheek leent speelgoed uit voor IEDEREEN !

Onze sponsors:

 

 

Spelotheek Kleine Klaas

Veemarkt 13
3290 Diest

Openingstijden

Elke woensdag: 14u - 18u (niet op een vijfde woensdag en feestdagen)

Elke dinsdag en donderdag: 9u-17u voor activiteiten ism onderwijs & welzijn

Contactpersoon