*De spelotheek is elke woensdag van de maand open van 14u tot 18u voor het uitlenen van spel- of ontwikkelingsgericht materiaal.                                                                     Kinderen kunnen zonder uitleenverplichting, onder begeleiding van ouder, grootouder, vrienden, buren.. komen spelen elke woensdag van 14u tot 17u.

*De spelotheek is elke dinsdag en donderdag open voor activiteiten  op afspraak ism onderwijs-en welzijnspartners.

*De spelotheek is gesloten op de vijfde woensdag als die zich voordoet en op feestdag. 

*In de krokus-en paasvakantie, herfstvakantie en kerstvakantie is de spelotheek gesloten voor de update van de praktische werking.                                                                         Afwijking van de sluitingsdagen kan voor specifieke vragen zoals neutraal bezoek, groepsbezoek, verrassingsfeestje, taalbad ....

*Bezoekers, Ouders met jonge kinderen, alleenstaande ouders, grootouders, ... kunnen elkaar op woensdagnamiddag of dinsdagvoormiddag ontmoeten in de spelotheek voor een fijne babbel, uitwisseling van ervaringen bij een tas koffie of thee.

*BIBBELPAD:   Elke tweede en vierde woensdag van de maand van 14u tot 15.30u voor kinderen van 5j tot 9j:  vertel- en activiteitennamiddag, gratis en geen inschrijving nodig.

*TR...OEF! Individuele taalondersteuning op afspraak in de spelotheek voor kinderen en hun ouders, aangeboden door studenten en vrijwilligers ism belangstellende gezinnen en scholen.

*TOEKOMSTATELIER: Eén keer in de maand van 14u tot 16u voor kinderen van 10j tot 12j en 12-14j,  gespreksronde over actuele thema's door de jongeren aangebracht. Gratis, Belangstelling vooraf melden.

 **Voorstellen van bezoekers tot optimalisering en samenwerking zijn altijd welkom!

 

 

 

 
foto5.jpg

Weetje: lid worden

Lid worden kost maar 8 Euro per gezin per jaar!

Voor scholen, diensten of organisaties kost een lidkaart 15 euro.

Onze sponsors:

 

 

Spelotheek Kleine Klaas

Veemarkt 13
3290 Diest

Openingstijden

Elke woensdag: 14u - 18u (niet op een vijfde woensdag en feestdagen)

Elke dinsdag en donderdag: 9u-17u voor activiteiten ism onderwijs & welzijn

Contactpersoon